Szolgáltatásaink

Évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk, hisz az aszfaltozás korunk elengedhetetlen tényezője, hisz nem lennének utak, autópályák. Fontos számunkra, hogy minőségi alapanyagokat használjunk, modern technológiával valósítjuk meg az aszfaltozást.

Korszerű gépekkel tudunk vállalni tereprendezést, árokásást, betontörést, minden egyéb bontási munkálatban jártasak vagyunk. Gépparkunk tartalmaz különböző méretű lánctalpas és gumikerekes kotrókat 2-36 tonnáig.

Épület bontás vagy felújítás során gondoskodni kell az építési törmelék szakszerű kezeléséről, elszállításáról, szelektálásáról ezért lakossági ügyfelek és cégek részére is elérhető nálunk konténer bérlése, sitt szállítása.

Akár 18 méter magasságig épületek bontását vállaljuk, korszerű gépekkel és tapasztalt szakemberekkel rendelkezünk.

Társaságunk szakértelemmel bír mélyépítési munkák elvégzésében is az elmúlt időszakban az igényekhez igazodva egyre több mélyépítési feladatot látunk el korszerű gépparkkal biztosítva.

Autóutak, rézsűk helyreállítását, stabilizálási munkáit, vízelvezető rendszerének építését vállaljuk. Árkok, mederszakaszok rendezése átereszek építése rendezése és helyreállítása is bele tartozik a munkáink körébe.

Cégünk vállal nehézgépszállítást 58 tonnás össztömegig, valamint az ehhez szükséges engedélyek beszerzését is vállalva, biztonságosan, megbízható sofőrökkel eljuttatjuk az ország területén belül a szállítani kívánt túlsúlyos és túl méretes rakományt.

Amennyiben építkezés során keletkezett nem veszélyes hulladék keletkezett, ez esetben Országos Hulladékgazdálkodási engedéllyel is rendelkezünk, közel évi 500.000 tonna NEM VESZÉLYES hulladék átvételére tárolására, esetleges újrahasznosítására van kapacitásunk.